Beoordelingen van La Cubanita Tilburg

Recente recensies van La Cubanita Tilburg

5 sterren na 59 reviews

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk weer. Dit is de 2e bestelling in 2 dagen tijd en ik krijg er geen genoeg van :)

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en goed eten. Kan niet wachten tot we weer binnen kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was niet de kwaliteit die wij gewend zijn als wij in het restaurant zelf eten

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een goede ervaring met de Tapas bij La Cubanita in het restaurant. Daarom voor moederdag besteld om af te halen, helaas viel de kwaliteit heel erg tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en snel, binnen 30 minuten ophalen👌🏽

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Een combinatie van warme en koude gerechten. Alles lekker vers (meloen en tomaat), vlees lekker warm (gehaktbal, spare rib) en de caparcio lekker mals. Kortom, voor herhaling vatbaar!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alles top in orde

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.echt uit eten thuis. Perfect

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg was de frituurpan stuk. Hebben andere hapjes mogen kiezen.. Waren minder lekker dan de hapjes die we hadden gekozen. Het was te doen. In het restaurant zelf was het wel echt lekkerder.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk .

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden , alles was lekker . Misschien kunnen jullie de mensen een tip geven om het warm te houden , anders gaat het te snel 😏

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen is makkelijk en ook het afhalen is prima geregeld. Verpakking van het eten kan beter. Aantal losse kartonnen bakjes zonder deksel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Helaas was het eten bij thuis komst lauw.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Warme gerechtjes worden ter plaatse klaar gemaakt wanneer je de bestelling op komt halen dus thuis kun je genieten van lekker warm eten

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als gewoonlijk goede prijs/kwaliteit. Erg lekker gegeten en zeer vriendelijke service.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we het eten afgehaald hebben, normaal komen we altijd langs. Super lekker. Goed verpakt. Ik heb erg genoten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, porties alleen beetje weinig

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gerechten waren heerlijk; kwaliteit is hoog en prijs/kwaliteit verhouding is prima.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, jammer dat 't niet meer zo warm was

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ondanks dat we er een stukje voor moeten rijden waren de warme hapjes thuis nog steeds goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, stond tijdig klaar! Vriendelijke service, helemaal prima dus!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke, vriendelijke service bij het afhalen en lekker gegeten!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Nette service. Alles werd vers klaar gemaakt. Ik was iets te laat en ze maakten alles pas toen ik er was. T was echt super

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en zeer goede service!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en erg lekker eten.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima afhaal. Zelfs naar rijden richting reeshof nog prima warm. Was goed verzorgd.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.. wel iets minder gekregen dan vorige keer.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect aangeleverd. In het totaal mag het iets minder vet.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

On the spot alles gemaakt, dus alles was lekker warm. En het werd zorgvuldig ingepakt!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima afhaalmaaltijd. Kwaliteit zoals je gewend bent, warm genoeg. Wordt ter plekke warm gemaakt. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en moest naar de reeshof mee voet verwarming blijf het heerlijk warm ook

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was goed en lekker! Niks te klagen! Ga zo door dan doen jullie het goed👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker, zoals altijd

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren tapa's besteld, het smaakte allemaal erg goed, veel verschillende sausjes erbij. de tapenade en de aioli waren erg goed. De schalen waren mooi opgemaakt. kortom alles was prima verzorgd.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas afgehaald!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goede service. Heerlijk eten, ook de take away is super!! Je kan ontzettend makkelijk via de website bestellen. Alles is heerlijk bij La Cubanita!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de tapas afgehaald en waren super tevreden. Alles was heerlijk, goed ingepakt, duidelijk verpakt met namen op de bakjes saus en zelfs de servetten, tandenstokers en pepermunt ontbraken niet. Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Koude en warme tapas, heerlijk! We waren iets tevroeg voor het ophalen, toen de deuren werden geopend, werd gelijk aan de keuken doorgegeven dat onze bestelling afgemaakt kon worden, heel fijn en het was gewoon lekker en goed! Wij komen gauw weer!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk gegeten!! echt was heerlijk. 1 - puntje er zaten maar 3 spareribs in terwijl de rest wel in 2 tallen te verdelen was dit is wel even iets waar jullie eens over moeten na denken. Is zeker voor herhaling vatbaar! voor ons zou thuisbezorgen hééél fijn zijn i.v.m. onze beperking

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snelle en hele vriendelijke service!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel klaar, mooie porties & totaal niet duur! Ook genoeg sausjes bij de bestelling erbij.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We hadden een beetje te veel besteld, opgehaald en onderweg naar huis (Reeshof) al aan het smullen van de zoete aardappelfrietjes... mmmhmm... Thuis eerst het warme gegeten en daarna toch nog alle koude hapjes op. Voor herhaling vatbaar!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en we hebben lekker genoten van de tapas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij heb genoten van de tapas, het was heerlijk! Dank jullie wel... Wat ik wel als tip/ advies wil meegeven is misschien beter als klanten online bestellen de tijden voor het ophalen aan te passen bv 4 online bestellingen ophalen 18uur dan blokkeren, omdat een half uur wachten toch best lang is. Wel bedankt voor de lekkere koffie. Succes en sterkte met het coronavirus, hopen dat het snel voorbij is en dat jullie weer klanten kunnen ontvangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de wachttijd,was het eten erg lekker.We kregen een fles rode wijn voor het lange wachten.We hebben lekker gegeten met ons gezin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima!! Vers! Warm! Keurig verpakt! Prima porties! En dezelfde smaak als gewend! Liever de sfeer van het restaurant, maar een heerlijk covid-19 alternatief!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer, de kwaliteit was minder dan we van La Cubanita gewend zijn. Vrijwel niemand van de gasten had zijn bordje leeg. De bestelling was ook niet compleet.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede oplossing in deze tijd warme gedeelte word warm gemaakt terwijl je wacht... eten was goed en zeker voor herhaling vatbaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant zelf! Ook nog een super handig dat het nu thuis opgegeten kan worden met 2 kleine kinderen.